Cautare

1308 de rezultate pentru "codrea or victoria" (3.62 secunde)
Geoana a precizat ca este vorba de un „joc de imagine si de putere“, un joc politic complex, „in interiorul PNL-ului si al Coalitiei, intre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria“.
Victoria Aliantei ar spori coruptia Institutul Social Democrat considera ca alternanta la putere nu ar duce la reducerea fenomenului coruptiei, ci la amplificarea sa, fiindca un ministru care ar veni acum la putere, oricat de cinstit ar fi, ar avea nevoie de timp pentru a detine controlul asupra parghiilor statului pentru combaterea coruptiei.
a€žNu e posibil sa platesti 18.000 de miliarde de lei pentru ca te numesti Iacobov, Hrebenciuc, Tender si alte lighioane de pe langa Palatul Cotroceni si Palatul Victoria, sa poti sa-ti cumperi hoteluri peste tot din banii furati de la buget.
Dupa victoria categorica a miscarii radicale Hamas in alegerile democratice, situatia se complica pe zi ce trece in teritoriile palestiniene.
Coalitia pe care partidul de guvernamint a facut-o cu PUR a atras cele mai multe dintre voturile locuitorilor judetului, victoria Uniunii fiind una zdrobitoare.
Alianta D.A. PNL-PD a surclasat in Capitala Uniunea Nationala PSD+PUR la alegerile parlamentare si prezidentiale. Potrivit datelor finale, Traian Basescu a otinut 48,54 % in cursa prezidentiala, iar Adrian Nastase - 32,74%.
Ramane de vazut ce se va mai intampla, cert este ca victoria incerta a PSD in fata Aliantei "D.A.” imprima un ritm din ce in ce mai palpitant telenovelei politice post-electorale.
Cert este ca, desi putini pun la indoiala victoria lui Nastase, toata lumea asteapta rezultatul prezidentialelor, constienta fiind ca un Traian Basescu la Cotroceni rastoarna toate socotelile si calculele deja facute.
In aceasta situatie, este perfect posibil ca umanistii sa vina alaturi de noi, imediat dupa victoria candidatului nostru. Viitorul guvern poate fi format cu sprijinul PUR si al altor parlamentari“, sustine Tariceanu.
Primul lider european care l-a felicitat pe Traian Basescu pentru victoria in alegeri a fost presedintele Frantei, Jacques Chirac. Acesta i-a trimis ieri lui Basescu o scrisoare in care ii adreseaza “sincere felicitari“ si il asigura de sprijinul tarii sale pentru aderarea la Uniunea Europeana.
Puterea portocalie si-a continuat avansul in Europa de Est, cu victoria lui Traian Basescu in alegerile prezidentiale din Romania, comenteaza “Daily Telegraph“ in editia electronica de ieri.
In timpul convorbirii telefonice, care a durat cateva minute, Basescu l-a felicitat la randul sau pe Bush pentru victoria in alegeri.
Mai mult, dupa ce a pierdut, Nastase a folosit orice prilej pentru a asocia PRM-ul cu Basescu, incercand sa acrediteze ideea ca victoria candidatului Aliantei a fost determinata de "votantii PRM-ului” trecuti in corpore de partea lui Basescu.
"Victoria lui Traian Basescu in turul doi de scrutin se datoreaza PNTCD-ului si daca taranistii nu il sustineau acesta nu avea procentul in plus de care a avut nevoie pentru castigarea prezidentialelor”.
Din pacate pentru social-democratia romaneasca, PSD se confrunta nu numai cu hoardele de liberali si democrati hotarati sa-l zvarle afara din Palatul Victoria, ci si cu mari tensiuni si conflicte interne.
Politica fata de minoritatile nationale trebuie continuata in acelasi fel ca si pana acum, indiferent de cine va prelua conducerea Departamentului pentru Relatii Interetnice (DRI), o data cu investirea noului Guvern, a declarat ieri la Palatul Victoria subsecretarul de stat in DRI, Attila Marko.
Problemele incep cu adevarat dupa evacuarea PSD de la Palat Sa zicem insa ca Alianta va trece peste toate obstacolele si isi va instala propriul guvern la Palatul Victoria.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
De asemenea, Traian Basescu a acuzat PUR de faptul ca acesta a fost aliatul PSD in timpul campaniei electorale pentru Palatul Victoria si de faptul ca la alegerile presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor membrii PUR si-au votat vechii mentori, si anume pe Adrian Nastase, ca presedintele al Camerei Deputatilor, si respectiv pe Nicolae Vacaroiu, ca presedinte al Senatului.
Colaborare intre Palate In legatura cu relatia stabilita intre Palatul Victoria si Palatul Cotroceni, Calin Popescu-Tariceanu a declarat ca opinia publica nu va fi martora unor “contre“ intre el si presedintele Traian Basescu, intrucat amandoi lucreaza la un proiect comun de combatere a saraciei.
google-analytics.com